.
Laura Lieckens uit Blind Getrouwd 2020
donderdag 21 oktober 2021

Zo ontmoette Laura uit Blind Getrouwd haar nieuwe vriend

Ze heeft haar perfect match gevonden

In 2020 nam Laura Lieckens deel aan 'Blind Getrouwd'. Daarin werd ze gematcht aan Sonny Wagemans. Maar al snel bleek dat de twee geen perfecte match waren en ze besloten dan ook om niet getrouwd te blijven.

Ondertussen heeft niet alleen Sonny maar ook Laura het liefdesgeluk gevonden. En dat verliep allemaal heel toevallig. Yorben, de vriend van Laura vertelt in Story hoe ze elkaar hebben ontmoet. “Laura had een huis gekocht waaraan wat verbouwingswerk was, en daarom was ze op zoek naar een elektricien voor advies. Zo zijn we afgelopen lente met elkaar in contact gekomen. Dat verliep heel vlot, en we hebben eens afgesproken voor een date."

En omdat de ene date zo geslaagd was, gingen Laura en Yorben al snel op een tweede date, en een derde. "Daaruit is iets moois gegroeid, van de elektriciteitswerken tot waar we nu samen staan. Ik kende Laura helemaal niet van televisie. Pas achteraf ben ik te weten gekomen dat ze aan Blind Getrouwd had deelgenomen.”

Er was dus een flinke dosis toeval mee gemoeid. Maar na de verschillende dates bleek het tussen de twee zo goed te klikken dat de twee besloten om elkaar niet meer los te laten.