.
Thomas Nagels uit Big Brother
woensdag 24 februari 2021

Zijn dit de genomineerden van deze week?

Mike heeft nieuws!

Dinsdagavond moest er in het Big Brotherhuis genomineerd worden, op voorhand werd al duidelijk dat het de meest belangrijke nominaties tot hiertoe zouden worden. De Vlaamse ploeg van Nick heeft de afgelopen dagen alle mogelijke scenario’s bedacht en afgetoetst. Zelf Mike werd overtuigd om met hem mee te stemmen zodat ook hij de volgende weken safe zou zitten. Maar valt Mike wel te vertrouwen? Tot vlak voor de nominaties was het dan ook overleggen geblazen in het Vlaamse kant.

De nominaties worden officieel pas woensdagavond bekendgemaakt aan het einde van de uitzending, maar na het bekijken na de livestream afgelopen nacht, lijkt het wel dat Jill en Thomas de twee genomineerden zijn.
Jill, die ook buiten moest slapen, stond op een bepaald ogenblik te luistervinken aan de deur van hun eigen kamer. Daardoor hoorde ze Mike zeggen dat hij een beslissende keuze gemaakt had. Nadat Jill Thomas inlicht, gaat die verhaal halen bij Mike en die bevestigt dat hij op hen gestemd heeft. Maar is dat wel zo? En zat het Vlaamse kamp op één lijn? Die kans is groot. Zoey was in paniek toen zij moest gaan nomineren, zij had namelijk nog geen keuze gemaakt.

Mike zou na de nominaties geen keuze hebben moeten gaan maken in de dagboekkamer, dat wijst er dan op dat er geen drie mogelijke genomineerden zijn. En lijkt ons de kans groot dat Jill en Thomas op het bord komen en dat één van hen donderdagavond het huis moet verlaten.