.
Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans uit Blind Getrouwd
donderdag 15 april 2021

Winnie uit Blind Getrouwd: “daar zou Jonah het moeilijk mee gehad hebben”

"Dan blijft het een moeilijke beslissing om afscheid te nemen."

Winnie Bogaerts volgt als ervaringsdeskundige het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd waar ze zelf vorig jaar de liefde vond bij Jonah.

Winnie begrijpt dat er momenteel kopzorgen zijn bij Candice en Marijn omwille van de afstand tussen beide uitvalsbasissen. Iets dat Winnie herkent van bij haar eigen deelname aan het VTM-programma.

“Je kent elkaar nog niet zo lang, en dan blijft het een moeilijke beslissing om afscheid te nemen van je vertrouwde omgeving”, schrijft Winnie in haar wekelijkse column voor Story.

“Jonah en ik woonden ook veertig minuten van elkaar, maar aangezien we allebei vaak in de wagen zitten en veel kilometers doen, was dat geen onoverkomelijk probleem. Onze situatie was ook anders: ik huurde in Lier en Jonah had een eigen huis in Arendonk.”

Bovendien geeft Winnie toe zelf niet zo honkvast te zijn. “Maar ik denk dat Jonah er meer moeite mee zou hebben gehad om zijn huis achter te laten”, geeft Winnie toe in Story. “Dus was de beslissing snel gemaakt – in ons geval dan toch.”