.
Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans uit Blind Getrouwd
zaterdag 1 mei 2021

Winnie uit Blind Getrouwd blijft twijfelen: “hebben ze niet te snel opgegeven?”

"Hebben zij de stekker er niet te vroeg uitgetrokken?"

Winnie vond vorig jaar de liefde dankzij Blind Getrouwd bij Jonah en ook dit seizoen was Winnie een trouwe kijker van het programma. Tijdens het reüniemoment vond ze het spijtig dat de koppels niet wat meer aan bod komen.

“Vorig jaar werd daar een volledige aflevering aan gewijd, en ik vond dat toen heel fijn”, schrijft Winnie in haar wekelijkse column in Story. “Het was ook heel jammer dat Dave niet aanwezig was vanwege ziekte, zo bleven we toch wat op onze honger zitten wat zijn gevoelens achteraf betreft.”

Winnie blijft immers met wrange gevoelens achter als het over Dave en Hanne gaat: “Ik blijf twijfelen of hij en Hanne er niet te vroeg de stekker hebben uitgetrokken.”

Al begrijpt Winnie dat het coronavirus en de bijhorende veiligheidsmaatregelen daar mogelijk een rol in hebben gespeeld. “Die corona moet sowieso voor een heel andere ervaring hebben gezorgd bij de koppels dan vorig jaar bij ons, ook al zag je dat als kijker niet meteen.”

“Op momenten die ertoe deden, kon ik al eens raad gaan vragen bij familie of bij een glas mijn hart luchten bij vriendinnen: allemaal dingen die dit jaar niet mogelijk waren”, beseft Winnie in Story.