.
Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans uit Blind Getrouwd
vrijdag 19 november 2021

Winnie en Jonah uit Blind Getrouwd zijn verhuisd: “het heeft veel geld gekost”

Ze zijn eindelijk verhuisd

2 jaar geleden namen Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans deel aan 'Blind Getrouwd'. Dat experiment werd voor het samengestelde koppel een groot succes en ze zijn nog altijd samen. Heel kort erna waagde het koppel zich meteen aan een eerste grote relatietest: verbouwen.

Na een verbouwing van 14 maanden kon het koppel eindelijk verhuizen naar hun nieuwe plekje en blikken ze in Story tevreden terug op het resultaat. “Het is een ingrijpende en geslaagde metamorfose geworden. We zijn met de werkzaamheden gestart toen we elkaar nog maar vier maanden kenden, en de verbouwingen hebben toch wel wat druk op onze relatie gezet. Maar nu alles achter de rug is, kijken we met heel veel voldoening terug op het project. Ook als koppel zijn we er sterker uit gekomen”, glimlacht Winnie.

Winnie en Jonah hebben bij de verbouwingen ook meteen rekening gehouden met energie en ecologie en hebben zo hun huis future proof gemaakt. “Natuurlijk kosten deze energiebesparende maatregelen veel geld, maar we hadden ze vooraf ingecalculeerd in ons budget.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans