.
Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans uit Blind Getrouwd
maandag 19 juli 2021

Winnie en Jonah uit Blind Getrouwd: “Trots op ons”

Feestje voor Winnie en Jonah.

Niets dan respect voor Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans. Na anderhalf jaar in het stof gezeten te hebben, is hun huisje in Arendonk helemaal af. Het ‘Blind Getrouwd’-koppel verbouwde een woning die al in het bezet was van Jonah voor hij met Winnie trouwde. Het koppel bleef getrouwd en Winnie besloot om de droom van Jonah mee werkelijkheid te maken, ook al moest zij daarvoor van Lier naar de Kempen verhuizen.

Sinds kort wonen Winnie en Jonah in het verbouwde huis. Anderhalf jaar zwoegen en zweten, het heeft wat met het koppel gedaan, maar nu kunnen zij de hele wereld aan.

Zaterdag nodigde het koppel vrienden en familie uit voor een heuse house warming en die house warming was een groot succes. Iedereen zag hoe hard het koppel wel gewerkt had. Het huis is als het ware amper nog herkenbaar.
“Gisteren hielden we een house warming voor onze vrienden en familie waarvan vele het huisje voor het eerst sinds we aan de verbouwing begonnen terugzagen. We mogen wel zeggen dat het een behoorlijke transformatie is.”

Omdat het koppel niet iedereen in hun woning kan ontvangen, besloten Winnie en Jonah enkele foto’s te delen. De twee werden bedolven onder de complimenten. Zo’n 90% van het werk hebben zij volledig zelf gedaan, dat dwingt respect af. “Trots op ons, wij zijn een topteam”, knipoogt Winnie op Instagram.