You are here

Winnie en Jonah uit Blind Getrouwd hebben fantastisch nieuws

28/09/2020 13:17-

Maar er is nog een lange weg te gaan.

Winnie en Jonah uit het vijfde seizoen van Blind Getrouwd hebben wat te vieren. Het is vandaag één jaar geleden dat die twee in het huwelijksbootje stapten. Winnie is dat in ieder geval niet vergeten. Op Instagram deelde zij een foto van de mooiste dag van haar leven.

"Exact 1 jaar geleden zaten we allebei vol spanning ons af te vragen wie we later die dag zouden ontmoeten voor het altaar. Nu 1 jaar later kan ik met zekerheid zeggen dat ik de meest geweldige man heb ontmoet die dag. Iemand die mij aan het lachen kan brengen, die zo vol energie zit en met wie ik iedere dag, heel de dag non stop kan babbelen", schrijft Winnie Bogaerts.

"Het jaar is voorbijgevlogen maar het lijkt ook soms alsof we elkaar al jaren kennen. Misschien door wat we allemaal al hebben meegemaakt op dat ene jaar. Naast blind trouwen en een Corona crisis namen we er ook een verbouwing bovenop. Het is met momenten al niet simpel geweest maar we staan er wel nog steeds en ik ben er 100% zeker van dat we samen alles aan kunnen! Gelukkige huwelijksverjaardag schattie, op nog vele mooie jaren", besluit Winnie op Instagram.

Meer nieuws over:

Blind Getrouwd