.
Danny Fabry
zondag 16 juni 2019

Winnaar 'Danny Fabry zoekt talent voor ment' in Ment op zondag

Dirk Nyberg is te gast in goedgevulde uitzending.


Vlaanderen maakt in 'Ment op zondag' voor het eerst kennis met Dirk Nyberg. Hij won op 28 april de allereerste 'Danny Fabry zoekt talent voor Ment'. Dirk is een crooner pur sang met een stembereik dat vele genres omvat. Omdat hij deze wedstrijd won mocht hij ook een single opnemen, die in première te zien en te horen zal zijn voor het publiek van 'De Vlaamse Top 10' dat wordt opgenomen op maandag 8 juli in Diksmuide.



Robby Strauven & Jan Floren, die als Robby & Jake de nieuwe single ‘Als Ik Ooit Moet Kiezen’ uitbrachten, komen hierover vertellen. ‘Als Ik Ooit Moet Kiezen’ is een cover van het wereldberoemde ‘Annie’s Song’. Bandit producete het nummer met zijn Ierse invloeden.



David Vandyck komt vertellen over de nieuwe single ‘Heel Alleen’ die hij uitbracht met Thomas Berge. Ze willen een positieve boodschap uitdragen om mensen met eenzaamheid een hart onder de riem te steken.



Tenslotte komt ook Pieter Van Keymeulen langs. Hij komt vertellen over het toneelstuk F!Erce waar hij zal in meespelen. Een nieuw toneelstuk van Sam De Vos met Johan Kalifa Bals, Yves De Lathouwer en Pieter Van Keymeulen in een regie van Lieven Debrauwer. Het stuk gaat over de Stonewall-rellen die 50 jaar geleden de start betekenden van de pride beweging. Momenteel is deze acteur ook te zien in 'Familie'. Hij mag nog wat langer blijven om ook zijn Bucket List te overlopen.



Ment op zondag en de Bucket List zijn op zondag 16 juni te bekijken tussen 10 en 12 uur, uiteraard op MENT TV.



(Nico Vanaken)