.
Willy Sommers
zaterdag 16 oktober 2021

Willy Sommers nog niet uitgeblust: “daar doe ik het voor”

Willy gaat door!

Al meer dan vijftig jaar lang staat Willy Sommers op de planken. Je zou kunnen stellen dat de man zijn broodje al lang is gebakken en dus met een gerust hart kan stoppen. Maar aan stoppen denkt Willy nog lang niet.

“Ik doe het nog voor de liefde voor muziek. Ik ken niks anders, van toen ik klein was. Maar vooral ook het gevoel dat ik gewaardeerd word. Ik ga nooit naar een optreden met de gedachte dat ik weer eens duizend euro ga verdienen. Ik wil respect en het applaus van het publiek.”

Toch spookte het al eens in Willy’s hoofd om met pensioen te gaan. Maar Willy werd gek van de gedachte alleen al. Willy denkt dus nog lang niet aan stoppen en hoopt dat zijn fans hem trouw blijven. Al gaf hij ook recent toe in zijn boek dat hij het soms moeilijk heeft met wat zijn fans doen op een optreden zoals een schlagerfestival.

“Ik ben meestal degene die een schlagerfestival afsluit, rond middernacht. Mijn fans hebben dan de hele avond alles gegeven, en tegen dat ik aan de beurt ben zijn ze uitgeteld. Daar heb ik het moeilijk mee.”

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers