.
Willy Sommers
donderdag 23 juni 2022

Willy Sommers is een bezorgde vader: “Het wordt maar niet beter”

Kleine kinderen worden groot

Willy Sommers is een echte familieman. Hij heeft niks liever dan elke zondagmiddag met z’n allen samen te komen om gezellig samen te zijn. Samen met zijn kinderen, Cindy, maar ook met dochter Annemie en haar dochtertje.

“Op zondagnamiddag is er een prachtige brunchtafel waar Cindy voor zorgt. We schuiven dan met z’n allen gezellig aan. Alle gsm’s moeten wijken en we babbelen over de afgelopen week. Die momenten koest ik . In de namiddag bereid ik me dan voor op mijn optreden”, vertelt Willy over zijn perfecte zondagnamiddag in Het Laatste Nieuws.

De kinderen van Willy worden groter en ouder en ze leiden elk hun leven. Willy moet ze steeds meer loslaten en dat is soms moeilijk. “Ik laat ze niet graag los. Luna zit in haar tweede jaar criminologie. Toen ze op kot vertrok, is er een traan gevloeid. Dat was weer een nieuwe stap in ons leven: je kind zien vertrekken.”

Zijn kinderen zijn het allerbelangrijkste in het leven van Willy. Dat er ook af en toe wat ongerustheid de kop op steekt, dat kan hij niet tegenhouden.

“Ik ben best een ongeruste vader. Luka ging een week op sportkamp en ik weet nog goed toen ik de vrijdagmiddag in de studio telefoon kreeg van hem dat ik dacht: eindelijk belt hij nog eens. Ik was zo blij, maar het was zijn leerkracht om te zeggen dat hij zijn arm had gebroken. Ik denk ook vaak aan Luna als ze op kot zit. Met het ouder worden, betert het jammer genoeg niet.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers