.
Willy Sommers
zondag 19 juni 2022

Willy Sommers blijft eeuwig jong: “Niet alleen voor oudere mensen”

En hij is niet de enige

Zanger en presentator Willy Sommers wordt 70 en straalt als nooit tevoren. Willy probeert zijn fysiek goed te onderhouden en steeds positief door het leven te gaan. Maar toch is er één bepaalde beautybehandeling die hem eeuwig jong houdt en dat is de Genesis-behandeling.

“Zo’n Genesis-behandeling zorgt voor een mooie glow. Lijntjes en rimpeltjes worden veel minder zichtbaar en de conditie van de huid krijgt een boost. Ze wordt ook gelift. Ja zo’n kuur heeft tal van voordelen”, klinkt het bij Aesthetic Solutions in Tv Familie.

Naast Willy Sommers zijn er nog heel wat collega’s die trouw blijven aan zo’n behandeling of een andere behandeling om er eeuwig jong uit te zien. Ook Christoff, Anne De Baetzelier, Sofie Dumont en Lotte Vanwezemael zijn trouwe bezoekers.

“Christoff kwam samen met Willy langs op onze opendeurdag. Zulke aangename mensen. Bij ons zijn ze altijd welkom. Maar dat geld eigenlijk voor iedereen die zijn/haar uiterlijk graag verzorgt.

Wie denkt dat zo’n behandeling alleen voor de wat oudere mensen is, die heeft geluk, want het is zeker ook aan te raden voor dertigers. Een behandeling kost zo’n 100 à 150 euro en duurt ongeveer één uur per sessie.

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers