.
Bart Kaell
woensdag 21 september 2022

Wieze Oktoberfeesten gaan met Bart Kaëll voor wereldrecord 'Marie-LouWieze'!

Doe jij mee?


Op 14 en 15 oktober 2022 gaat het dak van de Oktoberhallen in Wieze er weer helemaal af tijdens een nieuwe editie van de legendarische Wieze Oktoberfeesten. Met, naast tal van Wieze Oktoberfeesten-favorieten uit de 3 voorgaande edities, headliners De Romeo's op de eerste après-ski editie op 14 oktober, Bart Kaëll op 15 oktober (traditie editie) én een verlaagde ticketprijs (€25 ipv €32,50), zal er sowieso total loss gegaan worden, maar de organisatoren gaan voor nog een een leuke stunt...

Op 15 oktober staat Bart Kaëll voor het eerst op het podium van de Wieze Oktoberfeesten. Zijn grootste hit 'De Marie-Louise', in de regio rond de plaatselijke Oktoberhallen omgedoopt tot 'De Marie-LouWieze', zal uiteraard niet ontbreken op Barts setlijst en dat kunnen de Wieze Oktoberfeesten natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

Daarom worden alle feestneuzen opgeroepen om wanneer Bart op 15 oktober 'De Marie-Louise' inzet, van begin tot einde massaal het kenmerkende 'dansje' dat bij het nummer hoort mee te doen en zo in Wieze het wereldrecord 'Marie-LouWieze' te vestigen.

Bratwursten, kip aan 't spit, tafels en banken gevuld met vrienden, Lederhosen, Dirndls, spraakmakende optredens, respect voor de traditie, een unieke sfeer tussen jong en minder jong, vollenbak ambiance en héél veel Wieze Festbier! De succesvolle ingrediënten die iedereen luidkeels Ein Prosit! doen inzetten tijdens de Wieze Oktoberfeesten zijn ondertussen genoegzaam bekend.

Wieze Oktoberfeesten 2022 op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober 2022 in de Oktoberhallen te Wieze, met De Romeo's, Bart Kaëll, Johan Veugelers, Yves Segers, Het Dendermonds Bierkwartet, Stefaan De Winter, Freddy Wally, Andrea Schön & Mike Gröndy, lokale bakkersvouw Mayke Vanes, Franzke, Partymeister Der DJ aus den Bergen en Wieze-debutanten ’t Klein Muziekske uit het nabije Dendermonde. 2 dagen en VOL is (nog steeds) VOL! Tickets & info: www.wiezeoktoberfeesten.be - Tickets vanaf €25 (excl. reservatiekost)
Dresscode is niet verplicht, maar wordt toegejuicht voor een totaalbelevenis!

Bio van Bart Kaëll

Meer Over:

Bart Kaëll