You are here

Wendy uit Blind Getrouwd haalt uit naar krant

15/09/2019 16:01-

Wendy ‘kapot van verdriet’

Wendy Dirven uit Blind Getrouwd haalt op Instagram uit naar een specifieke krant. Aanleiding is een artikel dat deze week verscheen en gemaakt werd aan de hand van enkele berichten op de Instagram Stories van de blondine. Wendy werd in Blind Getrouwd gekoppeld aan Damiano, maar dat werd niet meteen een succesverhaal. Ondertussen zijn die twee gescheiden en gaat het leven gewoon verder. Wendy bleef niet bij de pakken zitten en vond opnieuw het geluk in de liefde. Tot voor kort, Wendy deelde namelijk het bericht dat die relatie over en uit was. En daar hoort uiteraard liefdesverdriet bij. “Mijn down is momenteel mijn relatie die gedaan is. Ik wil graag delen hoe ik ermee omga. Ik geraak er altijd wel terug bovenop. Dankbaar voor alle steun. Ik probeer me ook te focussen op dingen die wel goed gaan in m’n leven”, schreef Wendy op Instagram. Het is dus niet de meest leuke periode in het leven van Wendy Dirven, tot overmaat van ramp maakte een journalist ook nog eens een dramatisch bericht. “Wendy uit ‘Blind Getrouwd’ kapot van verdriet na relatiebreuk” lezen we op de nieuwssite, iets wat Wendy ook gelezen heeft. Zij haalt op Instagram dan ook uit naar de journalist in kwestie, want die schreef wel meer dingen die niet kloppen meent Wendy.

"Beste journalist, Hoewel ik u niet persoonlijk ken, schreef u onlangs over mijn relatiebreuk. Fijn dat u de tijd nam om hierover te berichten. Ik deel dergelijke verhalen immers omdat ik authenticiteit op sociale media hoog in het vaandel draag. Het draait om de kracht van kwetsbaarheid. Niet enkel de mooie kant tonen, weet u wel. Het is u vast ontglipt om dat erbij te vermelden. Vergissen is menselijk”, klinkt het. Daarnaast schrijft u dat ik “kapot ben van verdriet” en “door een diep dal ga”. Ik kan me niet herinneren deze woorden ooit te hebben uitgesproken. Misschien ligt dat aan mij. Ik kan wel eens verstrooid zijn”, knipoogt Wendy.
Is het een idee om de kop volgende keer iets genuanceerder te maken? Mensen zouden gaan denken dat ik terminaal ben. (Mocht dat zo zijn, laat ik het u even weten. Uitstekend voorpaginanieuws!) Dankzij u ontving ik overigens een waaier aan mannelijke vriendschapsverzoeken. Wat fijn dat u me op deze manier terug aan een lief probeert te helpen. Zo ontsnap ik misschien aan mijn lot om een oude vrijster te worden. Mocht u in de toekomst nog over me willen schrijven, aarzel niet om het eens over een luchtige boeg te gooien. Wat denkt u van “Wendy op ballet”, “Wendy gaat kamperen” of “Wendy ontdekt de natuur”?", besluit Wendy Dirven.

Meer nieuws over:

Wendy Dirven, Blind Getrouwd

Gerelateerde bio's: