.
Showbizz-Site
maandag 22 februari 2021

Welkom op de nieuwe Showbizz-Site

Het is eindelijk zover!

Bijna twee jaar geleden werd er besloten om werk te gaan maken van een nieuwe versie van de Showbizz-Site. Eén en ander werd eerst op papier uitgewerkt, nadien zou de praktische uitvoering volgen.

Van in het prille begin was het duidelijk dat de Showbizz-Site weer naar 'eenvoudig' zou gaan. Wat zijn de zaken waar we goed in zijn? Wat valt in de smaak bij de bezoekers? Waar steken we teveel tijd in? Er kwam een serieuze denkoefening aan te pas, maar vandaag zijn we trots te melden dat we daarin geslaagd zijn.

Het afgelopen jaar werd er op de Filipijnen serieus aan de nieuwe site gebouwd. Corona zorgde voor heel wat vertraging, maar de afgelopen maanden werd er meermaals van maandag tot en met zondag gewerkt om de achterstand in te halen.

We concentreren ons vanaf vandaag op nieuws, fotoreeksen, video's en inhouden van tv-programma's. Al het nieuws, fotoreeksen en video's zal u vanaf vandaag ook rechtstreeks op de voorpagina vinden. Tussen de 'gewone' nieuwsberichten komen ook de nieuw ingegeven video's en fotoreeksen te staan.

De afgelopen weken bleven de fans van Familie, Thuis, Home And Away, Sturm der Liebe, Buren en tal van andere tv-programma's in de kou staan. Vandaag kunnen wij jullie melden dat de inhouden van de soaps terug zijn, er komen ook meteen foto's bij te staan.

Misschien zal het wat zoeken worden, dat kan. Mist u iets? Vraag het ons via mail.

U wil aanloggen? Dat kan niet meer. Vanaf nu is alle content vrij beschikbaar voor iedereen. Jullie privacy is voor ons belangrijk. Wij houden dus geen mailadressen of namen bij. Uitzondering is onze dagelijkse nieuwsbrief. Wij kunnen u namelijk niet mailen als u geen mailadres ingeeft.

Veel plezier met de nieuwe Showbizz-Site. Laat ons gerust weten wat uw ervaring is. Krijgen wij een pluim? Dat verzacht de pijn van de lange werkdagen het afgelopen jaar. Hebt u kritiek? Dan kunnen wij daar mogelijk van leren en worden wij daar beiden beter van.

Prettige maandag,
Showbizzsite.be