.
News Image

Weet jij nog welke bekende mensen zijn overleden in juli?

Wij zetten ze op een rij...
In het begin van de zomer op 2 juli 2017 moesten we afscheid nemen van de bekende Duitse Schlagerzanger Chris Roberts, hij had tientallen bekende hits waaronder ‘Do You Speak English’. Roberts werd 73 en was al een hele tijd ziek.

Op 4 juli overleed de drummer van Prince, John Blackwell Jr. hij werd amper 43. De Frans muziekcomponist Pierre Henry stierf 1 dag later op 5 juli op de gezegende leeftijd van 89. De Amerikaanse acteur Nelsan Ellis werd op 8 juli getroffen door hartfalen hij was amper 39.

Op 15 juli overleed acteur Martin Landau in Amerika, hij werd 89. En op 16 juli was het de bekende Belgische journalist Marc Stassijns die overleed op 78-jarige leeftijd. Daarna ging het hard, op 17 juli overleed de Canadese acteur Harvey Atkin, hij werd 74. Op 18 juli was het de beurt aan de Amerikaanse stuntman Red West, hij werd maar liefst 81. En op 20 juli overleden er maar liefst 3 bekendheden, de Franse acteur Claude Rich werd 88. Maar wat te zeggen van Chester Bennington, de bekende zanger van Linkin Park stapte op 20 juli zelf uit het leven en was amper 41. Die dag moesten we ook afscheid nemen van de Duitse schlagerkoningin Andrea Jurgens, overleden aan nierfalen op 50-jarige leeftijd.

Tenslotte sluiten we af met de overlijdens van John Heard (72) op 21 juli en Sam Shepard (73) op 27 juli. Twee bekende Amerikaanse acteurs.

Download onze app voor Android of iOS