You are here

Wedstrijdbeest Lucas geeft onmiddellijk zijn visitekaartje af

19/01/2013 12:52-

Lucas heeft wat met Kato Callebaut. Wat?

Zanger-danser Lucas Peeters (22) uit Nieuwrode mocht de spits afbijten van de eerste Blind Auditions en heet bij zijn vrienden ijdel te zijn maar voor zichzelf is hij vooral zelfverzekerd en ambitieus om het te maken in de muziek .

Lucas denkt dat hij de Voice van Vlaanderen kan zijn omdat hij de ambitie heeft iets met zang te gaan doen en ziet in The Voice daar de ultieme springplank voor. Naast het zingen is hij redelijk ook bezig met dansen en zit in de de hiphopcrew ‘Groovity Crew’ uit Herent. Lucas koos voor ‘Grenade’ van Bruno Mars.

Draaien: Natalia: leuke eigen versie, heel mooi timbre, ook in hoogte / Jasper: goed stemtimbre, voel wat eigenzinnigheid en de muziek is dat goed en enorm goed potentieel / Koen: vond het heel eerlijk, gelooft het, prima attitude.

Kiest voor Koen (die maakt kwinkslag naar de mama van Lucas in het publiek: “goed dat we dat ene teken afgesproken hebben hé mama om voor mij te doen kiezen…”)

Er was trouwens iemand bijzonder fier op Lucas en dat was Kato Callebaut. "Mijn oud klasgenootje bij the Voice. Super gedaan Lucas! Happy happy!"

(FoGi)

Tags: