.
Jan V.H.
donderdag 23 september 2021

Wat riskeert acteur Jan V.H.?

Onderzoekt loopt verder.

De meestbekeken pagina op de Showbizz-Site woensdag was de pagina met info over Jan V.H., de acteur die afgelopen maandag opnieuw (even) werd opgepakt omdat er op zijn computer en of smartphone bezwarende beelden gevonden werden.

Nieuwe elementen en dus ook een nieuwe ondervraging. Volgens Het Laatste Nieuws zouden er bewijzen zijn opgedoken van zijn ongeoorloofde contacten met minderjarigen.
De onderzoeksrechter zou Jan V.H. nu ook officieel in verdenking hebben gesteld. Eerder beweerde de man seksueel contact gehad te hebben met jongen van 14 jaar en dat hij eigenlijk op nog véél jongeren kinderen viel.

Er hangt de acteur een gevangenisstraf van tien jaar of langer boven het hoofd.

VTM heeft ondertussen besloten om alle afleveringen van programma’s waarin Jan V.H. te zien was, van het scherm en online platform te halen en dat al zeker tot het onderzoek is afgerond.

Jan V.H. was onder andere in ‘Big & Betsy’, ‘De Kotmadam’, ‘Flikken’, ‘Aspe’, ‘Familie’ en heel wat andere reeksen te zien. In sommige gevallen ging het om een grote rol, in het andere geval was zijn rol beperkt tot een kleine gastrol.