.
News Image

Walen boos op Miss België

Darline Devos krijgt weer kritiek over zich heen.


Zoals wij dit weekend al voorspeld hadden: de Walen zijn niet echt blij met het feit dat de titel van Miss België dit jaar opnieuw naar een Vlaamse deelneemster is gegaan. Meteen na de kroning van Celine Van Ouytsel hadden wij al voorspeld dat de Waalse pers naar de organisatie zou uithalen en het is al zover.



Journalist Pierre-Yves Paque van la Dernière Heure vindt het problematisch dat nu al zeven jaar op rij een Vlaams meisje de verkiezing vindt. Daardoor rijzen er bij de Walen vermoedens dat er complotten in het spel zijn. Dat vijf van die zeven Vlaamse meisjes dan ook nog eens uit Antwerpen komen, versterkt dat vermoeden alleen maar. De persoonlijke voorkeur van organisatrice Darline Devos zou een te grote invloed hebben op de verkiezing.



Maar de kritiek van showbizzjournalist Paque houdt niet op bij de Vlaamse afkomst van de winnaressen. De show zelf wordt ook onder vuur genomen. Daarin wordt hij bijgetreden door Véronique De Kock die toegeeft dat de show er nog altijd hetzelfde uitziet als die dat zij nu al 26 jaar geleden won.


Bio van Véronique De Kock

Meer Over:

Véronique De Kock