.
News Image

Waarom loopt dit telkens mis in Familie?

Ook de kijkers klagen hierover…


Familie-kijkers ergeren zich al een tijdje aan Amélie in Familie. Het personage gespeeld door Erika Van Tielen staat achter de toog in het café Jan & Alleman en de manier waarop zij pinten tapt wordt al een tijdje op ongeloof onthaald door de kijkers. Er staat immers altijd (veel) te veel schuim op de pintjes. Het Laatste Nieuws klopte aan bij de makers van Familie om het probleem aan de kaart te stellen.



“Erika kan daar niks aan doen,” klinkt het verontschuldigend bij de makers van Familie. “Het bier dat uit de tapkraan vloeit, is niet gekoeld.” En daardoor staat er altijd zoveel schuim op het bier. Een oplossing is er niet echt omdat de koelinstallatie niet kan worden aangezet, dat zou immers te veel lawaai maken tijdens de opnames en te horen zijn op televisie.



De makers geven ook toe dat de pintjes niet drinkbaar zijn. De leidingen van de tap worden immers amper schoongemaakt. “Vandaar dat personages enkel van hun bier drinken als het uit een flesje komt,” klinkt het in Het Laatste Nieuws.


Bio van Erika Van Tielen