You are here

Vrijmoed Eenvoud - een écht kookboek

02/03/2019 13:30-

Gewoonweg genieten met eenvoudige gerechten...

Met Vrijmoed Eenvoud keert tweesterrenchef Michaël Vrijmoed terug naar de basis: een écht kookboek waarmee iedereen aan de slag kan. Hij laat zich inspireren door de gerechten uit zijn jeugd en zijn omgeving, maar ook door de reizen die hij de voorbije jaren maakte.

Het resultaat is een bonte stoet van meer dan 50 eenvoudige gerechten, die telkens verrassen door Michaëls touch of genius. Gerechten om te delen met familie of vrienden en die een glimlach op hun gezichten toveren. Want eten is een sociaal gebeuren. Eten is genieten, een moment om elke dag weer naar uit te kijken!

Michaël Vrijmoed opende in 2013 het restaurant dat zijn naam draagt in het hart van de Gentse binnenstad. Acht maanden na de opening behaalde Vrijmoed een eerste Michelinster en in 2018 kwam er een tweede ster bij. In 2015 bekroonde Gault&Millau hem met de titel 'Jonge Topchef van Vlaanderen' en tijdens de jaren daarna werd Vrijmoed ook nog bekroond voor het beste vegetarische menu in de Benelux en het beste dessert van het jaar 2017.