.
Thuis
zondag 11 april 2021

Vrijdag viert Thuis alweer feest: 5.000ste aflevering op tv

Thuis heeft wat te vieren!

Eind december vierde ‘Thuis’ al zijn 25ste verjaardag, het was de bedoeling om dat groots te vieren, helaas ging dat feestje niet door. De reden daarvoor kent u wellicht wel: Corona.

Op woensdag 23 december 2020 bestond 'Thuis' precies 25 jaar en dan zou je verwachten dat die aflevering toch heel speciaal zal worden. En de ploeg van 'Thuis' kreeg een jaar geleden al een uitnodiging voor een groot verjaardagsfeest met drank, taart, .... maar dat feestje is ondertussen al een paar keer uitgesteld. Gelukkig is uitstel geen afstel. Bovendien kan er op het volgend feestje weer iets gevierd worden, want op vrijdag 16 april aanstaande krijgen de kijkers op Eén de 5.000ste aflevering van hun favoriete soap te zien.

Het was mooi geweest mocht dat gevierd kunnen worden met een extralange aflevering, maar ook dat gaat niet door. Aanstaande vrijdag is er een ‘gewone’ aflevering van de dagelijkse soap, al zal de week in ‘Thuis’ niet zo ‘normaal’ worden. De scenaristen van de soap hebben hun best gedaan om er een spannende feestweek van te maken.

Bekijk hier de nieuwe inhouden van Thuis