.
Vincent Banic
vrijdag 22 april 2022

Vreselijk drama voor Guido in Familie?

Er staat hem nog heel wat te wachten

Internetfora zijn een fantastische plek om met gelijkgestemde mensen in contact te komen. Fans van Familie, de langstlopende soap bij VTM, gissen er al volop naar de seizoensfinale van deze reeks. Als ware amateur-detectives analyseren ze de sociale media van de acteurs én houden ze diverse andere kanalen in de gaten, om zo al eerder een tipje van de sluier te kunnen ontrafelen. Deze keer richten ze hun pijlen op Guido, het personage dat vertolkt wordt door Vincent Banic. Dat lezen we deze week in TV Familie.

Op de website figuratie.be staan regelmatig oproepen om figuranten te vinden voor Vlaamse tv-shows en programma's. Het viel enkele aandachtige internetgebruikers op dat de ploeg rond Familie specifiek op zoek is naar mannelijke Aziatische figuranten tussen 20 en 60 jaar oud. Zij zouden volgens de advertentie ingeschakeld worden om gevangenen en bewakers te spelen in een oosterse mannengevangenis. De vraag die dan rijst is: welk mannelijk personage belandt in de cel in een oosters land?

Ook daar zijn de speurneuzen het over eens: dat kan wel eens Guido zijn. Hij is op dit moment drugskoerier en komt vaak in de problemen. Dat maakt het perfect mogelijk dat hij onder impuls van drugsbazin Mira, die hem in een eerdere aflevering zwijggeld toestopte, verstrikt geraakt in de Thaise drugshandel. Als je betrapt wordt met drugs in Thailand betekent dat ofwel een levenslange gevangenisstraf, of de doodstraf. En zo kan het zomaar gebeuren dat het personage van Vincent Banic een dramatisch lot te wachten staat.

Het blijft voorlopig nog een mysterie wat er precies gaat gebeuren, maar we kunnen het erover eens zijn: spannend wordt het ongetwijfeld!

Download onze app voor Android of iOS