.
News Image

Vlaamse stemmencast Walking With Dinosaurs - The 3D Movie

De namen voor de Vlaamse stemmencast Walking With Dinosaurs - The 3D Movie zijn bekendgemaakt.

Op 18 december komt het grootste avontuur in 70 miljoen jaar op het grote scherm, Walking with Dinosaurs – the 3D Movie.

Voor de release in Vlaanderen werd de volledige film ingesproken door Vlaamse acteurs : Nico Sturm (Wat Als ?, de Omgekeerde Quiz) spreekt de stem in van Patchi, de kleine Pachyrhinosaurus en tevens hoofdfiguur uit de film. De stem van zijn vriendinnetje, Juniper, wordt ingesproken door Charlotte Vandermeersch (Red Sonja, Deadline 14/10). Scowler, de grote broer van Patchi, krijgt de stem van Sean Dhondt en Alex Agnew neemt het vogeltje Alex voor zijn rekening. De stem van de paleontoloog van dienst is van Chris Dusauchoit. Regisseuse Hilde Van Mieghem nam de Vlaamse stemmenregie voor haar rekening.

Walking With Dinosaurs - the 3D Movie is het grootste 3D spektakel van dit jaar, geïnspireerd op de gelijknamige en Emmy Award-winnende BBC serie. In de overtreffende trap van deze reeks zijn de makers erin geslaagd de dinosaurussen tot leven te wekken op de meest natuurgetrouwe en visueel verbluffende manier. De prehistorische dieren bewegen zich wederom door live-action beelden van de mooiste landschappen en locaties - gemaakt door het onovertroffen team van BBC Earth. Walking With Dinosaurs - the 3D Movie brengt het publiek terug naar de prehistorische wereld zoals deze 70 miljoen jaar geleden bestond. Tegen deze achtergrond wordt een opgroeiende dinosaurus gevolgd die zijn familie kwijtraakt en een lange zoektocht begint...

De film werd geregisseerd door Barry Cook en Neil Nightingale, de Creative Director van BBC.

Walking with Dinosaurs is het grootste 3D spektakel van de laatste 70 miljoen jaar, de tijd dat de dinosaurussen over deze planeet liepen. En de tijd dat Patchi, een Pachyrhinosaurus, uit zijn ei kruipt. Hij is de kleinste van het nest, maar ook de meest avontuurlijke. Zijn grote broer Scowler is de stoerste; hij wil vooral de leider van de kudde worden. En omdat dinosaurussen vechten om hun vrouwtjes, lijkt Scowler ook nog eens Patchi's vriendinnetje Juniper in te pikken. Pas als de kudde in gevecht raakt met bloeddorstige Gorgosaurussen, kan Patchi laten zien hoe dapper hij echt is. Geholpen door een vogeltje dat Alex heet, beleeft Patchi het grootste avontuur van zijn leven !