You are here

Viktor: 'Marthe zit voor altijd in mijn hart'

24/04/2019 08:22-

Marthe en Viktor huilden samen na breuk. 

Niet alleen Gert Late Night is terug, ook de bedgeheimen met James Cooke zijn terug. Dinsdagavond beet Viktor Verhulst de spits af en meteen was het prijs want James begon over de breuk tussen Marthe en Viktor. Vorige zomer maakten Marthe De Pillecyn en Viktor Verhulst bekend dat zij uit elkaar zouden gaan. Het koppel zette in onderling overleg een punt achter hun relatie. De breuk was een kantelmoment in het leven van Viktor en dat zorgde uiteraard voor heel wat verdriet. Viktor is niet de man van de grote emoties maar de breuk zorgde voor heel wat traantjes. Niet alleen bij hem trouwens, ook bij Marthe. “Ik heb heel hard gehuild toen het gedaan was met Marthe, samen zelfs’, vertelt Viktor aan James Cooke.

“Tuurlijk zijn er momenten dat ik haar mis. Die zit in mijn hart, die gaat er nooit meer uit. Maar dat komt niet meer goed denk ik, op dit moment ben ik daar gewoon niet aan toe, aan iemand in mijn leven naast mij. Ik worstel daar superhard mee. Ik word niet gelukkig van alleen te zijn, maar ik heb ook superveel angst om mij te binden . Ik wil mij nu niet op 24-jarige leeftijd binden aan iemand om daar kinderen mee te maken en binnen tien jaar in de problemen te komen. Ik heb daar heel veel schrik voor.”
Die angst heeft zonder twijfel te maken met de scheiding van zijn ouders. Gert Verhulst en de mama van zijn kinderen gingen op jonge leeftijd uit elkaar. “Als 9-jarige weet je niet heel goed wat er gebeurt. Het was pas op latere leeftijd dat ik mij schuldig voelde op de een of andere manier”, vertrouwt Viktor James toe. “Omdat ik er toen niet genoeg voor mijn moeder ben geweest. Ik besefte toen op dat moment absoluut niet hoeveel verdriet mijn moeder moet gehad hebben”, gaat Viktor verder. Het voelt bij Viktor dan ook een beetje aan alsof hij daar sorry voor moet zeggen.

De band tussen Viktor en Gert Verhulst is echt wel uniek. Vader en zoon Verhulst hebben een héél goede band. Zij werken niet alleen vaak samen, zij doen héél veel dingen samen. Samen op café gaan, samen sporten, samen tv maken, samen een show voor Samson & Gert maken. De appel is duidelijk niet ver van de boot gevallen. Viktor en Gert hebben samen dan ook heel wat meegemaakt. Viktor had het niet makkelijk ten tijde van de relatie tussen Josje en Gert. Al snel had Viktor door dat zijn vader niet echt gelukkig was met de gang van zaken tussen hem en Josje. “Ik zag ook dat hij op dat moment niet gelukkig was”, reageert Viktor. “Hij kwam op een gegeven moment thuis en ik voelde dat het niet goed zat. We hebben geen enkel woord tegen elkaar gezegd, ik heb hem vastgepakt, hij is beginnen wenen en ik heb met hem mee geweend.”
Vader en zoon Verhulst waren samen in elkaars armen aan het huilen. Dat voelde voor Viktor best wel raar aan. “Wij zijn totaal niet emotioneel normaal. Dat is een moment dat mij altijd zal bijblijven , en ik den hem ook. We hebben het erna nooit meer over gehad”, besluit Viktor.

Gerelateerde foto's:

Dancing With The Stars - 7

Viktor Verhulst - Lint - 03/11/2019

Dancing With The Stars - 6

Viktor Verhulst - Lint - 27/10/2019

Dancing With The Stars - 5

Viktor Verhulst - Lint - 20/10/2019

Dancing With The Stars - 4

Viktor Verhulst - Lint - 13/10/2019

Dancing With The Stars - 3

Viktor Verhulst - Lint - 06/10/2019

Dancing With The Stars - 2

Viktor Verhulst - Lint - 29/09/2019

Dancing With The Stars - 1

Viktor Verhulst - Lint - 22/09/2019

Gerelateerde bio's: