.
News Image

Vijfde K3-film in première - met foto's

Vanaf 12 februari loopt K3 Dierenhotel in de bioscoop. De film werd zaterdag voor het eerst vertoond in zes zalen van Kinepolis Antwerpen.

K3 Dierenhotel is de vijfde film van het succesvolle trio K3. Josje, Karen en Kristel beleven weer een fantastisch avontuur dat op kindermaat gemaakt is maar waar ook mama en papa van zullen smullen. Als is het maar omdat Philippe Geubels een prachtrol kreeg, namelijk die van Danny, de piccolo van het hotel van K3.

Waarover gaat de film nu eigenlijk? Kristel heeft een verblijf geboekt in een luxueuze beautyfarm. Josje en Karen gaan datzelfde weekend stiekem in het dierenhotel helpen bij Bas, op wie de drie meisjes verliefd zijn. Maar als de navigatiesystemen van K3 per ongeluk verwisseld worden, komen de meisjes aan op de verkeerde bestemming. Dit zorgt voor heel wat hilarische toestanden en doldwaze misverstanden! Maar als het dierenhotel in gevaar blijkt, moeten de meisjes van K3 de handen in een slaan om het te redden.

Met gastrollen van Philippe Geubels, Dries Vanhegen, Serge-Henri Valcke, Albert Verlinde, Daisy Thys, Maarten Bosmans, Winston Post, Metta Gramberg en Jaques Vermeire. Leuk is dat er ook heel wat dieren in de film te zien zijn die tegen elkaar kunnen praten. Zo zien we hond Gekkie met de stem van Hans Ligtvoet, kat Lazy met de stem van Koen Crucke, hond Bink met de stem van Sven De Ridder en Walter Baele die de stem van de vis Hendrik VIII mag vertolken. De lijst van de stemmencast is nog langer maar we moeten natuurlijk ergens stoppen.

Héél veel bv's op de première zaterdagnamiddag en natuurlijk waren de meeste hoofdrolspelers ook van de partij.

Download onze app voor iOS of Android