.
News Image

Verklapt generiek wat er in Thuis gaat gebeuren?

Spoilers in nieuwe generiek van Thuis?


De nieuwe begingeneriek van Thuis laat volgens kijkers al heel wat los over de op til zijnde verhaallijnen. Zo krijgen we Waldek (Bart Van Avermaet) te zien zonder Thilly (Lauren Müller) aan zijn zijde. Een teken aan de wand?, vragen de mensen van Dag Allemaal zich af.



Kobe (Sid Van Oerle) en Paulien (Tina Maerevoet) zien we dan weer samen in de nieuwe generiek. Dat zou betekenen dat zij een standvastige relatie krijgen die een leidraad zal vormen, net zoals de relatie van Olivia en Lowie vroeger.



En ook over het lot van Olivia (Moora Vander Veken) kunnen we iets afleiden uit de begingeneriek. Na Lowies overspel is het droomkoppel uit Thuis uit elkaar, maar Olivia blijft wel nog steeds aanwezig in de beelden van de nieuwe generiek. Daardoor zal het personage waarschijnlijk nog terugkeren, ondanks het feit dat actrice Moora Vander Veken momenteel een sabbatjaar neemt om drama te studeren in Londen.



En aangezien ook Robin (Frits De Ruyter), de zoon van Tom, te zien is in de generiek, zal ook zijn rol nog vaak aan bod komen.


Bio van Sid Van Oerle en Tina Maerevoet