.
News Image

Verhalen en recepten rond de tophammen van Europa

Europa heeft de heerlijkste hammen: ontdek ze in recepten en verhalen.


In Ham verdiept auteur Stefaan Daeninck zich in de Europese wereldvermaarde hamcultuur. Daeninck vertelt het verhaal van varken tot ham, met oog voor de specifieke productie- en rijpingstechnieken en voor de onmiskenbare verschillen in geur, textuur, uitzicht en smaak. Bovendien maakte hij met deze tophammen meer dan 50 smakelijke gerechten. Een boeiende reis.



Dit boek laat je toe onze collega's doorheen Europa te leren kennen. Ik ben er zeker van dat dit naslagwerk je zal doen inzien hoe mooi en lekker het product gedroogde ham is. Het is een uitnodiging om er in de toekomst nog intenser van te genieten.

- Dirk Cornelis, Gedelegeerd Bestuurder Ganda Ham



Stefaan Daeninck is de bezielende kracht achter Culinair Ateljee, een vernieuwend culinair ontwikkelingsbureau. Daarnaast demonstreert hij regelmatig op professionele culinaire beurzen.