.
Veerle Gyseling uit Blind Getrouwd
dinsdag 23 maart 2021

Veerle uit Blind Getrouwd: ‘Zij is de Tati van dit jaar’

Kijkers zijn niet mals voor Veerle uit Blind Getrouwd.

Dat het huwelijk van Veerle en Sven op niets zal uitdraaien, daar zijn de meeste kijkers al van aflevering 2 zeker van. Veerle Gyselings heeft zich niet echt populair gemaakt. Heel wat kijkers hebben de indruk dat Veerle de bedoeling van het programma ‘Blind Getrouwd’ niet begrijpt. “Amai... Die Veerle is geen makkelijke...en op de koop toe krijgt Sven nog weinig kans denk ik. Ik denk dat Veerle het concept van het programma niet goed snapt”, schrijft één van de kijkers op Twitter.

“Kunnen we Veerle eruit stemmen ?”, vraagt een andere kijker zich hardop af. Er zin niet echt veel lieve woordjes voor Veerle. “Ik wil straks de beelden nog eens bekijken maar ik durf wedden dat ik ‘bitch’ zag staan op het voorhoofd van Veerle.”

“Veerle is echt de Tati van dit jaar” schrijft een andere kijker van ‘Blind Getrouwd’. Ja, daar lijkt het inderdaad wel op.

Tot slot heeft een kijker nog een tip voor de makers van het programma: “Kunnen we niet voor het volgende seizoen van Blind Getrouwd de koppels dat het al opgeven, niet wegsturen en alsnog een nieuw enthousiast koppel laten trouwen?! Da's echt zonde van de zendtijd...”

Bio van Veerle Gyselings