.
Blind Getrouwd: Veerle en Sven
donderdag 8 april 2021

Veerle uit Blind Getrouwd: “ik heb me nooit meer op m’n gemak gevoeld bij Sven”

"Sven begreep dat niet..."

Nog voor het beslissingsmoment besloot Veerle een punt te zetten achter haar huwelijk met Sven in Blind Getrouwd. Bij de kijkers is Veerle kop van jut, maar in Dag Allemaal probeert Veerle haar beslissing te kaderen.

“Aan mijn beslissing is echt wel een heel proces voorafgegaan”, verdedigt Veerle zich. Vooral de hoge verwachtingen van Sven boezemden haar angst in.

“Tijdens de huwelijksreis heb ik Sven gezegd dat we er nog iets leuks van zouden maken. Maar dan zag ik bij thuiskomst toch weer die enorm hoge verwachtingen bij hem, de manier waarop hij zich voor me uitsloofde. En daar voelde ik me niet op m’n gemak bij.” En dan komt plots de aap uit de mouw bij Veerle…

“Na de shoot voor de trouwfoto’s heb ik me trouwens nooit meer op m’n gemak gevoeld bij Sven”, blikt Veerle terug op het cruciale moment waarop Sven zich al meteen iets té enthousiast toonde.

“Voor alle duidelijkheid, Sven heeft me nooit lastiggevallen. Maar tijdens die shoot voelde ik me door hem niet gerespecteerd in mijn grenzen. Daarom hield ik hem daarna wat op afstand, maar Sven begreep dat niet”, verduidelijkt Veerle in Dag Allemaal.