.
Veerle Van den Eynde en Nick Wijns uit Blind Getrouwd
vrijdag 29 oktober 2021

Veerle en Nick 5 jaar getrouwd

En hun verhaal is nog lang niet uitverteld

Het leek wel alsof het de dag van gisteren was dat Veerle Van den Eynde en Nick Wijns elkaar het ja-woord gaven als twee complete vreemden voor elkaar. Maar het is ondertussen al 5 jaar geleden dat de twee met elkaar trouwden in 'Blind Getrouwd'.

Er was meteen een vonk merkbaar tussen de twee bij hun allereerste ontmoeting in het stadhuis en vanaf dat moment ging het alleen maar de goeie kant uit. De twee kozen ervoor om getrouwd te blijven, ook na het programma en kijk, vandaag, 5 jaar later zijn ze dat nog steeds.

Nick plaatst op zijn Instagram een foto van zijne mooie bruid en schrijft daar het volgende bij: “ 5 jaar al... vol met verdriet, plezier, hoop en wanhoop, pech en geluk, maar vooral ook KRACHT.
Want de volharding, mentale kracht en massa's geduld van de laatste jaren tonen hoe sterk je echt bent. Schattie, ik ben echt superfier op jou! En ik ben enorm benieuwd naar de vele avonturen die we de komende jaren samen nog gaan meemaken. To be continued dus..."

Veerle en Nick hebben samen één dochtertje Liv en ook hun sterrenkindje Elle dragen ze altijd bij zich in hun hart. Momenteel is Veerle zwanger van een derde kindje en kijken ze reikhalzend naar de geboorte.

Een dikke proficiat Veerle en Nick!

Bio van Veerle Van den Eynde en Nick Wijns