You are here

Vandaag in studioTVL

17/04/2012 07:44-

Vandaag krijg je een speciale aflevering van studioTVL.

Vandaag kan je in Studio TVL kijken naar de Frans Duijts muziekspecial. Het gaat om een concertregistratie van Frans Duijts, vorig jaar in Ahoy in Rotterdam. In Nederland is Frans Duijts een absolute volksheld, zeker sinds hij met 'Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij' doorbrak in 2005.

Na de grote doorbraak heeft Frans drie albums uitgebracht die moeiteloos goud en platina zijn geworden. Frans had ook zijn eigen succesvolle docusoap. Met 'Alles Met Je Delen' bracht Frans een paar weken geleden zijn 4de album uit maar dit keer simultaan in Nederland én in Vlaanderen want als er één ding is wat smartlappenkoning Frans Duijts echt wil dan is het doorbreken in Vlaanderen: "Het is laten we het zeggen mijn absolute ambitie om het in Vlaanderen ook waar te maken. Ik begreep dat mijn liedjes 'Morgen Is Pas Morgen' en vooral 'Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag' het bijzonder goed doen. Dat laatste merkte ik de voorbije weekends nog in de Ethias Arena in Hasselt waar ik te gast was op Het Schlagerfestival, voor mij één groot feest waar ik van genoten heb als artiest", zegt Frans Duijts. In eigen land heeft hij al goud te pakken met z'n nieuwe cd 'Alles Met Je Delen 'maar ook in Vlaanderen is hij aardig op dreef want de cd prijkt ondertussen al op 14 in de Ultratop Album 100 en kampeert al een aantal weken in de hogere regionen van de charts.

In de muziekspecial van Frans Duijts Live met band zingt de dertigjarige Tielse zanger z'n grootste hits zoals 'Lach En Leef Je Dromen', 'Lieveling', 'Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag' e.v.a. Frans Duijts heeft al aangekondigd dat hij een van de volgende weken een verrassende, nieuwe single zal uitbrengen.

studioTVL, vanmiddag om 14 uur op TVL.

Tags: