.
Peter Van de Velde in Thuis
vrijdag 16 april 2021

Vanavond de 5000ste aflevering van Thuis

Maakt Jacques een nieuw slachtoffer?

Dat de 5.000ste aflevering van Thuis een spannende zal worden, bewees de aflevering van donderdagavond. Alles wijst erop dat moordenaar Jacques (Peter Van De Velde) eindelijk door de mand zal vallen.

Er is een doorbraak in het onderzoek naar de moord op Jasper: de bloedvlekken bij ACE blijken van hem te zijn. Dieter (Raf Jansen) is nu helemaal overtuigd dat Jacques daar voor iets tussen zit, maar krijgt geen aanhoudingsbevel van de onderzoeksrechter. Rosa (Annick Segal) werkt mee aan het onderzoek naar Jacques. Om zijn argwaan te onderdrukken moest ze hem geruststellen met een leugen. “Waldek is jaloers op wat wij hebben” klonk het. Heeft ze daarmee Waldek zijn doodvonnis getekend?

Jacques zorgt ook voor strubbelingen in de relatie tussen Paulien (Tina Maerevoet) en Kobe (Sid Van Oerie). De adoptieprocedure werd goedgekeurd, maar Paulien twijfelt of ze wel verder wil. En ook in Bar Madam liepen de spanningen hoog op. Nieuwe eigenaar Harry (Stan Van Samang) zette Thilly (Lauren Müller) zonder pardon op straat.

Enkel tussen Peter (Geert Hunaerts) en Nina (Daisy Van Praet) lijken de plooien gladgestreken. Zij sprak met hem af om open kaart te spelen over de reden waarom ze terug in het land is. Peter toonde tijdens het gesprek interesse in hoe het met hun dochter gaat. Komt het binnenkort dan toch tot een ontmoeting tussen de twee?

Bio van Peter Van De Velde