.
News Image

Valerie en Koen: hun eerste Valentijn als vrijgezel

En toch voelden zij veel liefde.


Amper drie weken voor Valentijn maakten Valerie De Booser en Koen Wauters bekend dat zij niet langer een koppel waren. Ruim vijftien jaar na hun huwelijk en na een relatie van 17 jaar was hun liefde niet langer onoverwinnelijk. Het nieuws sloeg in als een bom, maar het leven gaat verder voor Koen, Valerie en hun kinderen Zita en Nono.



De recente breuk heeft als gevolg dat Valerie en Koen Valentijn niet langer samen vieredn, dat was in het verleden wel anders. De liefde tussen Valerie en Koen is over en uit. Na 17 jaar lief en leed met elkaar gedeeld te hebben, zijn hun kinderen nog het enige wat hen kan verbinden. Beiden gaan elk hun eigen weg, ook op de feestdag van de liefde was dat het geval.



Koen Wauters had een speciale date op Valentijn: zijn honden. “Mijn date voor Valentijn #gekvanmijnhonden”, schreef de zanger bij een foto van één van zijn honden. En ook Valerie liet op Instagram merken dat zij Valentijn op haar eentje vierde. Happy Valetine's Day to myself. I love you, schreef Valerie op Instagram. Gelukkig werden de twee vrijgezellen gesteund door een pak vrienden. Koen kreeg ruim 34.800 hartjes van onder andere Leen Dendievel, Nathalie Meskens, An Lemmens, Geena Lisa, Kato en Louis Talpe. Valerie kreeg er bijna 6.000, Natalia en Joke Van de Velde schreven een oprechte boodschap bij haar foto.



En zo is de eerste Valentijn als vrijgezel in alle rust gepasseerd. Wij wensen Valerie en Koen oprechte alle liefde van de wereld toe. Al is het niet meer samen, het leven gaat verder en heeft nog zoveel moois te bieden.