.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 8

Bart Peeters als hoogste nieuwkomer in Top 10.

Het programma ‘Liefde Voor Muziek’ dat afgelopen maandag van start ging zorgt deze week voor wat extra verschuivingen. Dit heeft ook gevolgen voor een aantal singles die daardoor niet meer konden standhouden. Zeven singles verdwijnen van het toneel en dat is minder goed nieuws voor “Sterker dan ooit” van Michael Lanzo, Gio Kemper en “Polaroid”, Justine Bourgeus met “Laat me nu toch niet alleen”, “Ronny” van Ronny Retro, “Alles is shtamp” van Omdat het kan soundsystem, Kim Dejonghe met “Amper zeventien” én “Billy” van Ebe.

Willy Sommers stond centraal in de eerste uitzending van ‘Liefde Voor Muziek’ versie 2021 en friste “Magie” van Philippe Robrecht op. Willy komt ermee binnen op 48. “De tijd dringt” voor Kommil Foo op 46. “Onbeschrijfelijk” van Ramzi feat. Freddie Konings & Zwangere Guy komt opnieuw binnen. Deze keer is dat op 38. Bert Ostyn verschijnt met die eerste grote hit van Willy Sommers, “Zeven anjers, zeven rozen” op 34. 28 is voor “Licht en donker” van Froukje feat. Willem Ardui. Op 19 komen we Tourist LeMC tegen met “Zoals je bent”.

Van 13 op 10 springt Daalman met “Andersom”. “Regenboog meisje” van Lissa Lewis gaat er zes plaatsen op vooruit en belandt op 9. “Genstertje” van Bart Peeters is op 8 de hoogste nieuwkomer in de Vlaamse Ultratop 50. Met “Slechte gewoonte” klimt Jérémie Vrielynck van 11 naar 7. Uitzonderlijk is dat we alleen maar klimmers hebben tussen 10 en 6 deze week. Op 6, komende van 7 is dat Gene Thomas en “Het zit in iedereen”. De volledige top 5 blijft ongewijzigd. 5 is dus opnieuw voor “Vergeet de tijd” van Regi & Camille. “Een op 1 miljoen” van Metejoor & Babet blijft staan op 4. 3 is voor de “Vechter” in Regi & Camille. “Denk maar niet aan morgen” van Bazart is opnieuw de nummer 2. Zestien weken staan Jaap Reesema & Pommelien Thijs nu al op 1 met “Nu wij niet meer praten”.

(Nico Vanaken)

Bio van Bart Peeters

Meer Over:

Bart Peeters