You are here

Ultratop 50 Vlaams Week 50

14/12/2019 06:40-

Kerstsingle Udo is hoogste nieuwkomer.

Deze week vallen Choco Loco Gang en “Bokes met choco”, “In jouw ogen” van Frank Valentino, White Bird met “Als ze papa zegt”, “Twee keer jou” van Marco Kimsen en “Je woord” van Riet uit de Ultratop 50 Vlaams.

“Ik weet niets meer” van Zandland is nieuw op 48. Dan vieren er twee singles hun terugkeer. Op 45 is dat Luc Steeno met “Dans dans dans” en nog wat hoger, op 39 is dat “Suikergoed” van Top Pops. Eveline Cannoot geeft een “Hartje voor Kerstmis” op 25. Udo staat als hoogste nieuwkomer op 24 met “Kerstmis in De Haan aan zee”.

Net als vorige week staan Bart Peeters, Ronny Mosuse & Koor op 10 met “Wat nog komen zou”. Bergaf, van 4 naar 9 gaat het met de Rode Neuzen Artiesten 2019 en “Heel mijn hart”. De “Doelloze ziel” van Slongs springt van 12 op 8. Wigbert klimt met “Kan niet” van 13 naar 7. “Tweesprong” van Clouseau staat net als een week geleden geparkeerd op 6. Van 2 naar 5 duikt “Ubuntu” van Tourist LeMC. “Niemand” van Zwangere Guy gaat er drie plaatsen op vooruit en belandt op 4. Metejoor blijft ter plaatse trappelen op 3 met “Blij om jou te zien”. Niels Destadsbader maakt met zijn “Annelies” opnieuw een sprong van 5 naar 2. Bazart staat nu voor de derde week op rij op 1 met “Maanlicht”.

(Nico Vanaken)