.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 49

Mama's Jasje is de hoogste nieuwkomer.

We nemen afscheid van vijf singles in de Vlaamse Ultratop 50 deze week. Dat is het geval voor Bart Peeters & Tom Vanstiphout met “Ik heb je graag”. Geert Verdickt van Buurman en “Amanda”, “Bijna voorbij” van Mama's Jasje, Philippe Robbrecht met “November” én “Kom naar huis” van Hannelore Bedert.

Dennie Damaro gaat “Dansen op de wolken” en is nieuw op 48. Met een wondermooie cover van Robbie Williams komt Filip D'haeze binnen 45. 'Angels' werd “Ik wil van jou zijn”. 44 is voor Mira en “Niet op punten”. Op 41 vinden we Moonrize en “Zoek je eigen ritme”. “Waanzin” van Mama's Jasje is de hoogste nieuwkomer en komt terecht op 38.

“Het zit in iedereen” van Gene Thomas springt van 14 op 10. Bart Peeters klimt met “Voor de zon weer opkomt” van 15 naar 9. De hoogste nieuwe in de Vlaamse Top 10 is van Sabien Tiels feat. Westelinck. “Als je het niet meer weet” gaat er drie plaatsen op vooruit en belandt op 8. Ook Gio Kemper gaat er drie plaatsen op vooruit met “Polaroid” en belandt zo op 7. “Hoe kon ik zo dom zijn” van 5napback feat. Metejoor gaat van 5 naar 6. Van 6 naar 5 gaat het met Liefde voor Muziek voor Rode Neuzen Dag en “Porselein”. “Denk maar niet aan morgen” van Bazart blijft staan op 4. “Vechter” van Regi & Camille blijft staan op 3. Een ander nummer van Regi & Camille, “Vergeet de tijd” vinden we opnieuw terug op 2. Dit betekent dat de nummer 1 opnieuw is voor Jaap Reesema & Pommelien Thijs met “Nu we niet meer praten”.

(Nico Vanaken)

Bio van Mama's Jasje

Meer Over:

Mama's Jasje