.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 42

Eveline Cannoot scoort meteen met nieuwe single.


Eén van de vijf singles van wie we deze week afscheid nemen is van Nina Butera. Met “Terug bij mij” bracht ze een ode aan Paul Severs. Ook deze vier singles houden het momenteel voor bekeken: “Hoe je loopt” van Gio Kemper, P.C. Brown met “Je t’aime, je t’aime chérie”, Geert Verdickt van Buurman met “Elk einde is een nieuw begin” én “Als jij met mij danst” van Paco Garcia & Steven Lambert.



De eerste nieuwe begint onderaan, op 50. Jason Bradley heeft het daar over “Helena”. Op 49 opent Fulco met “Grensdorp”. Nog een nieuwe naam vinden we terug op 35. Muriel Bratislava is blijkbaar geen katje om zonder handschoenen aan te pakken “Of ’t is ambras”. Er is ook een sterke start voor Eveline Cannoot, op 33 met “Als ik dans”.



“Mag ik je nog even” van Dana Winner springt van 13 naar 10. Isabelle A verliest één plaatsje, naar nummer 9 met “Voor mij alleen”. Het Zesde Metaal duikt van 4 naar 8 met “Tid van ton”. 6 wordt 7 voor het “Wildste ritme” van Sabien Tiels. “1 keer voor altijd” van Mathias Vergels klimt van 9 naar 6. Net als vorige week is Metejoor “Blij om jou te zien” op 5. “Tijdmachine” van Clouseau geeft één plaatsje prijs en staat nu op 4. “Ubuntu” van Tourist LeMC is de eerste plaats kwijt en belandt op 3. Niels Destadsbader en zijn “Annelies” houden stand op 2. Het gelegenheidstrio Gert Verhulst, Jan Smit & James Cooke komt met “Altijd”, gemaakt tijdens Gert Late Night meteen binnen op 1!



(Nico Vanaken)