.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 37

Na 17 weken is er een nieuwe nummer 1!


Afscheid nemen we deze week van #Likme Cast met “Vlaanderen m’n land”, “Mucho carlor” van Wendy Van Wanten, Ertebrekers met “Shimokitazawa” en “Zwart wit” van Karina.



49 is voor Paco Garcia & Steven Lambert met “Als jij met mij danst”. Op 47 belandt Ida de Nijs en “Ga ik ooit”. Ook nummer 44 spreekt in raadsels. Dana Winner laat net als Ida de Nijs onze verbeelding werken in “Mag ik je nog even”.



“Omdat het niet anders kan” van Amaryllis Temmerman & Nol Havens verliezen een plaatsje en openen deze week de Vlaamse Top 10 van de Ultratop 50 Vlaams. Met “Achterna” wint Guillaume Devos vijf plaatsen en belandt op 9. De hoogste nieuwkomer is “Oelala” van Brihang. Willy Sommers en “Je brengt me van de wijs” gaan voorzichtig van 8 naar 7. Blöf feat. Geike Arnaert en “Zoutelande” duiken van 3 naar 6. Vorige week nog op 11, nu op 5 voor de “Laatste dans” van Abdou. Metejoor springt van 5 op 4 met “Horizontaal”. “Tramontane” van Tourist LeMC rukt op, van 6 naar 3. Niels Destadsbader neemt ons nog steeds “Mee naar boven”, maar tuimelt wel een trapje naar beneden. Zo is er na 17 weken een nieuwe nummer 1. Die eer is weggelegd voor Clouseau en “Tijdmachine”.



(Nico Vanaken)