.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 33

White Bird speelt “Hard to get” en is hoogste nieuwkomer.


Sergio is “Duizend keer gestoven” en valt nu ook buiten de Ultratop 50 Vlaams. Hetzelfde lot is weggelegd voor “Wat overdag ni mag” van Slongs, “De zomer” van Garry Hagger en “Oprechte leugens” van Tourist LeMC feat. Alice on the Roof.



We verwelkomen Filip D’haeze met “Do you think I’m sexy” op 49. 42 is voor het “Liefste liefje” van Schila. Willy Sommers belandt op 34 met “Je brengt me van de wijs”. White Bird speelt “Hard to get” en is de hoogste nieuwkomer op 31.



Van 12 naar 10 klimt Guillaume Devos, maar hij komt ons “Achterna”. #Likeme Cast duikt van 8 naar 9 met “Vlaanderen m’n land”. “Dans” van Sabien Tiels verliest één plaatsje en is nu de nummer 8. Ook “Helena” van Mathias Vergels gaat één trede omlaag en staat op 7. 5 wordt nu 6 voor Blöf feat. Geike Arnaert en “Zoutelande”. Metejoor gaat van 3 naar 5 met “Horizontaal”. Forse winst, van 9 naar 4 is er voor Tourist LeMC en “Tramontane”. Kommil Foo klimt van 4 naar 3 met “Stilte na de storm”. Dana Winner blijft status quo op 2 met “Waar jij ook bent”. Ook in zijn veertiende week notering neemt Niels Destadsbader ons “Mee naar boven” op de nummer 1 en dat eveneens voor de veertiende week op rij!



(Nico Vanaken)