You are here

Ultratop 50 Vlaams Week 28

Ultratop 50 Vlaams Week 28

Mieke & Bandit
13/07/2019 14:40-

Mieke & Bandit zijn hoogste nieuwkomers.

“Bitterzoet” verlaat Gio Kemper de Ultratop 50 Vlaams. Loredana staat ondanks haar exit nog steeds “In vuur en vlam”. Ook “Jij bent mijn Gigi” van K3 is voorlopig uitgezongen.

Pieter Van Keymeulen is nieuw op 48 met “Je neemt me mee”. Laura Lynn is aan het “Leven voor twee” op 44. De hoogste nieuwkomer, op 41 is al lang geen gelegenheidsduo meer. Mieke & Bandit zijn van plan te scoren met “Waarom niet”.

“Hoe je loopt” van Gio Kemper springt van 12 op 10. Dean boekt vijf plaatsen winst en staat op 9 met “Ik wil het”. “Helena” van Mathias Vergels tuimelt van 3 naar 8. “Dans” van Sabien Tiels is weer aan een ferme klim bezig, van 15 naar 7. Dana Winner klimt van 9 naar 6 met “Waar jij ook bent”. Het blijft de goede kant uitgaan voor Blöf feat. Geika Arnaert en hun monsterhit “Zoutelande”. 90 weken staan ze genoteerd, maar weer maken ze progressie, van 6 naar 5. Metejoor blijft “Horizontaal” liggen op 4. “Stilte na de storm” van Kommil Foo verliest een plaatsje en belandt op 3. Van 5 naar 2 gaat het met #LikeMe Cast en “Vlaanderen m’n land”. Niels Destadsbader neemt ons nu al voor de negende week op rij “Mee naar boven”, naar de nummer 1!

(Nico Vanaken)