.
Yves Segers
vrijdag 21 mei 2021

Ultratop 50 Vlaams Week 21

Yves Segers duikt op al zwevend tussen de sterren.

Deze vijf singles maken deze week plaats voor evenveel nieuwkomers in de Vlaamse Ultratop 50: “Looove” van Bob Savenberg, Mathias Vergels met “Straatsteen”, “Nog zoveel mooier” van Willy Sommers & Annemie, Ikraaan en “Vandaag” én Wim Soutaer met “Het is tijd”.

Crystal Lynn is nieuw op 50 met “Voor altijd en een dag”. “Ga je met me mee” van Nathan De Clerck komt binnen op 48. “Ohlalala (De dag is mooi)” zingen Lenny & de Wespen op 43. Met zijn nieuwe single “Zweven tussen sterren” komt Yves Segers binnen op 39. “Ik denk te veel” van Isabelle A feat. Tim Akkerman is de hoogste nieuwkomer deze week en staat genoteerd op 37.

Met “Winterdip” springt Bart Peeters van 13 op 10. Gene Thomas schiet één plaats omhoog en komt terecht op 9 met “Ik ben vrij”. Met “Horizon” verliezen Nina Butera feat. Dean één plaats, maar zijn ze nog steeds goed voor positie 8. Jaap Reesema & Pommelien Thijs zijn al terug met “Nu wij niet meer praten”. Ze rukken opnieuw op, deze keer van 11 naar 7. Van 8 naar 6 klimt “En route” van Cleymans & Van Geel. Net als vorige week vinden we Bazart terug op 5 met “Anders”. 4 is opnieuw voor “Niemandsland” van Tourist LeMC feat. Meskerem Mees. Ook “Vuurwerk” van Camille blijft staan op 3. Van 1 naar 2 gaan Niels Destadsbader & Regi met “De wereld draait voor jou”. Metejoor & Babet komen zo opnieuw op nummer 1 terecht, komende van 2 met “1 op een miljoen”.

(Nico Vanaken)

Bio van Yves Segers

Meer Over:

Yves Segers