.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 20

Bazart komt meteen binnen in de top 5.

We nemen deze week afscheid van zeven Vlaamse producties. Dat minder goede nieuws is er voor Regi & Camille met “Vechter”, “Vlaanderen mijn land” van Garry Hagger, “Spiegel” van Willy Sommers, Regi feat. Jake Reese & OT met “Kom wat dichterbij”, Siham met “Gelukkig zijn” én “Ik zie een ster” van Ingrii & Luc Caals.

Bruurs, in een nieuwe formatie dan we al kenden is de eerste nieuwe op 48 en zij zingen “Over het muurke van ons moeder”. “Vandaag” staat Ikraaan op 46. “Na regen komt altijd zonneschijn” zijn de mooie woorden van Rudy Meyns op 44. De vrijheid komt dichterbij en Willy Sommers maakte daar een lied over. “Het lied van de vrijheid” komt terug binnen op 41. 37 is voor Amenra en “De evenmens”.

Gene Thomas komt de Top 10 binnen op 10. “Ik ben vrij” stond vorige week nog op 16. Yong Yello blijft met “Waanzin” staan op 9. Cleymans & Van Geel verliezen twee plaatsen met “En route” en belanden op 8. Vorige week droomde Dean nog van de top 10 en misschien zelfs meer. Voor Nina Butera feat. Dean is dit al werkelijkheid geworden, wat ze stoten door van 17 naar 7. “Ik kijk naar boven” van Wim Leys springt van 8 op 6. “Anders” van Bazart komt vanuit het niets terecht op nummer 5. Van 4 tot 1 is er een totale status quo in de Vlaamse Ultratop 50. 4 is voor Tourist LeMC feat. Meskerem Mees en “Niemandsland”. “Vuurwerk” van Camille staat opnieuw op 3. 2 is voor “1 op een miljoen” van Metejoor & Babet. Niels Destadsbader & Regi nemen met “De wereld draait voor jou” de nummer 1 voor hun rekening.

(Nico Vanaken)

Bio van Bazart

Meer Over:

Bazart