.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 2

Hoogste nieuwe is voor eerste single Samson & Marie.


Vier singles zijn er deze week niet meer bij. Het gaat over Ingrii en “Kerst met jou”, “Alleen” van Ida de Nijs, “En ik ben blij dat ik je niet vergeten ben” van Ment Party Band én Zandland met “Ik weet niets meer”.



Op 43 staat onze eerste nieuwkomer genoteerd en dat is Dean met “Ik blijf in jou geloven”. Eén plaatsje hoger schreeuwen Doran & Ellis van de daken dat ze verliefd zijn en “Voor altijd samen” zullen blijven. Dana Winner zet “Alles in beweging” op 36. De hoogste nieuwe is de eerste single van Samson & Marie met de gelijknamige titel “Samson & Marie” op 22.



Van 5 naar 10 dalen Cleymans & Van Geel met “Aan de liefde ten onder”. Met “Sjokola” springt Isabelle A van 15 naar 9. Van 6 naar 8 gaat het met “Ubuntu” van Tourist LeMC. Status quo op 7 blijft “Annelies” van Niels Destadsbader. Van 12 naar 6 klimmen Bart Peeters, Ronny Mosuse & Koor met “Wat nog komen zou”. Mathias Vergels verliest met “1 keer voor altijd” twee plaatsen en belandt zo op 5. Net als vorige week staat Clouseau op 4 met “Tweesprong”. Forse winst, van 24 naar 3 is er voor Niels Destadsbader en “Wat zou ik zonder jou”. “Blij om jou te zien” van Metejoor was vorige week de nummer 2 en dat is nog steeds zo. Dit betekent dat “Maanlicht” van Bazart nog steeds standhoudt op 1!



(Nico Vanaken)