.
Tourist LeMC
vrijdag 9 april 2021

Ultratop 50 Vlaams Week 15

Tourist LeMC zorgt voor de helft van de nieuwkomers.

Met “Alone” van Dikke, “Autostrade” van Willy Organ, “Festival” van Brihang en “Country girl” van Laura Lynn verdwijnen er deze week vier singles van het toneel.

De eerste van vier nieuwkomers opent de Vlaamse Ultratop 50. De nummer 50 is weggelegd voor Tourist LeMC met “Envoi”. “Moet ik” van Sandra Mermans komt binnen op 43. “Telescoop” van Tom Helsen feat. Kim Konings verschijnt op 23.

Met “Genstertje” duikt Bart Peeters van 8 naar 10. “Als je hem achterlaat” van Jérémie Vrielynck verliest drie plaatsen en komt terecht op 9. Van 5 naar 8 gaat het met Bazart en “Denk maar niet aan morgen”. “Op een dag” van Tinne Oltmans blijft staan op 7. Daalman springt van 13 op 6 met “Andersom”. Tourist LeMC zorgt voor twee van de vier nieuwkomers in de hitlijst. Hij doet het voor deze single samen met Meskerem Mees. Zij bevinden zich in “Niemandsland” en duiken vanuit het niets op, op nummer 5. Cleymans & Van Geel blijven status quo staan op 4 met “En route”. De nummer 3 is opnieuw voor Jaap Reesema & Pommelien Thijs met “Nu wij niet meer praten”. Van 1 naar 2 gaan Metejoor & Babet met “1 op een miljoen”. In haar tweede week notering stoot Camille met “Vuurwerk” door van 2 naar 1.

(Nico Vanaken)

Bio van Tourist LeMC

Meer Over:

Tourist LeMC