.
Camille Dhont
vrijdag 2 april 2021

Ultratop 50 Vlaams Week 14

Camille meteen nieuw binnen op nummer 2.

We nemen afscheid van een zestal singles. Deze zes zijn er niet meer bij: “Zoals je bent” van Tourist LeMC, Froukje feat. Willem Ardui met “Licht en donker”, “Pleisterplaat” van Lenny & de Wespen, Jimmy Colman en “De tijd”, “Ronquieres” van Madou én 5napback feat. Metejoor met “Hoe kon ik zo dom zijn”.

“Kon ik nog maar bij jou zijn” van Danny De Roover is nieuw op 50. “Driedubbeldik” van Stikstof is nieuw op 48. 46 is voor Bram en “Als ik bij jou ben”. Op 44 verschijnt Mario Franco met “Een vriend ben jij”. Op 21 heeft de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow feat. Omdat het kan een boodschap met “Gevaccineerd is niet verkeerd”.

“Vechter” van Regi & Camille is op de terugweg en gaat van 5 naar 10. Sabien Tiels heeft “Hoop” en is weer aan een opmars bezig . Ze springt van 14 naar 9. Bart Peeters verliest twee plaatsen en komt met “Genstertje” terecht op 8. “Op een dag” van Tinne Oltmans blijft staan op 7. Van 8 naar 6 klimt Jérémie Vrielynck met “Als je hem achterlaat”. Bazart gaat van 4 naar 5 met “Denk maar niet aan morgen”. Cleymans & Van Geel verliezen één plaats en komen met “En route” terecht op 4. Van 2 naar 3 gaat het voor Jaap Reesema & Pommelien Thijs en “Nu wij niet meer praten”. “Vuurwerk” levert Camille af deze week, want uit het niets verschijnt zij op nummer 2. Met “1 op een miljoen” houden Metejoor & Babet stand op 1!

(Nico Vanaken)

Bio van Camille Dhont

Meer Over:

Camille Dhont