.
Cleymans & Van Geel
vrijdag 19 maart 2021

Ultratop 50 Vlaams Week 12

Cleymans & Van Geel bereiken top 3.

Bert Ostyn bereikt niet het succes dat Willy Sommers had met “Zeven anjers, zeven rozen”. De versie uit Liefde Voor Muziek verlaat al na vier weken de Vlaamse Ultratop 50. Ook “Illusie” van De Geest verdwijnt na negen weken van het toneel. “Onbeschrijfelijk” van Ramzi feat. Freddie Konings & Zwangere Guy stond zeven weken genoteerd.

Jimmy Colman komt met “De tijd” nieuw binnen op 48. Met “Lied van de vrijheid” verschijnt Willy Sommers op 39. Het Zesde Metaal komt als hoogste nieuwkomer binnen op 20 met “Geef mie nen dag”.

Sabien Tiels geeft ons “Hoop” en belandt opnieuw in de Top 10, op nummer 10 nadat ze vorige week één plaats lager stond. Van 10 naar 9 gaat het met “Nog zoveel mooier” van Willy Sommers & Annemie. Diezelfde Willy Sommers staat op 8, komende van 9 met “Spiegel”. Vorige week kwam Tinne Oltmans nieuw binnen op 14. Nu stoot ze door naar nummer 7 met “Op een dag”. Met “Genstertje” blijft Bart Peeters staan op 6. “Vechter” van Regi & Camille verliest twee plaatsen en belandt op 5. Net als vorige week staat Bazart op 4 met “Denk maar niet aan morgen”. Van 5 naar 3 klimmen Cleymans & Van Geel met “En route”. “Nu wij niet meer praten” van Jaap Reesema & Pommelien Thijs komen we net als vorige week tegen op 2. Dit betekent dat voor de tweede opeenvolgende week Metjoor & Babet op 1 staan met “1 op een miljoen”.

(Nico Vanaken)