.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 11

Voor Connie Neefs zetten we de radio wat luider.


Na zes weken verdwijnt Marco Kimsen uit de hitlijst met “Als ik morgen niet meer wakker word”. Johan Kalifa deed het meer dan behoorlijk met zijn debuutsingle “Vlaanderen”. Zeven weken hield dit nummer het vol. Met Cliché en “Goeie gast” verdwijnt een andere debuutformatie na vier weken notering.



Op 50 vinden Maurits Pauwels & De Benelux Calypsos “Zeven lijken in Brussel-Noord”. Nieuw op 44 is Gestapo Knallmuzik met “Heel die tag porno”. Connie Neefs is op 41 de hoogste nieuwkomer en zij beveelt ons “Zet de radio wat luider”.



Nog net in de top 10, komende van 9 vinden we Dimitri Vegas & Like Mike & Frenna terug met “Daar gaat ze (nooit verdiend)”. Niels Destadsbader gaat er drie plaatsen op achteruit met “Vlinders in haar buik” en belandt op 9. Bart Peeters vraagt nog steeds “Kies mij”, maar vindt minder gehoor en tuimelt van 4 naar 8. “Heb jij dat ook”, het unieke duet van Marcel de Groot & Bart Herman gaan van 5 naar 7. Van 22 naar 6 gaat het met “Wat je doet met mij” van Slongs feat. Raymond van het Groenewoud. Blöf feat. Geike Arnaert en “Zoutelande” klimmen van 7 naar 5. “We begrijpen mekaar” van Tourist LeMC maakt een mooie sprong, van 8 naar 4. Vorige week op 1, nu op 3, dat is het lot voor “Dans DJ Dans” van de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Voor Tourist LeMC feat. Raymond van het Groenewoud is het fijn om in de “Spiegel” te kijken, want ze klimmen van 3 naar 2. Dit betekent dat “Onder ons” van Bazart feat. Eefje De Visser nog eens van 2 op nummer 1 terechtkomen.



(Nico Vanaken)