.
Tinne Oltmans
vrijdag 12 maart 2021

Ultratop 50 Vlaams Week 11

Tinne Oltmans is hoogste nieuwkomer.

We verwelkomen deze week 5 nieuwkomers. Dat betekent ook dat er 5 Vlaamse producties zijn waar we afscheid van moeten nemen. Dat is minder leuk nieuws voor Sabien Tiels feat. Westelinck en “Als jij het niet meer weet”, “Rots in de branding” van Suzy Marrel, “Compleet” van Eveline Cannoot, Brihang met “Ver weg” en “Nooit alleen” van Niels Destadsbader.

Madou is nieuw op 50 met “Ronquieres”. “Het beste wat ik had” van Liliane Saint-Pierre komt binnen op 46. “Laat ons klinken”, samen met Luc Steeno & Frank Van Erum die opnieuw binnenkomen op 42. 40 is voor Jérémy Vrielynck en “Als je hem achterlaat”. “Op een dag” van Tinne Oltmans is de hoogste nieuwkomer en verschijnt al op 14.

“Nog zoveel mooier” is het duet van Willy Sommers & Annemie die van 27 op 10 springen. Met “Spiegel” doet diezelfde Willy Sommers het nog beter en klimt hij van 31 naar 9. “Zoals je bent” van Tourist LeMC gaat van 7 naar 8. Van 19 naar 7 gaat het met “Andersom” van Daalman. Met “Genstertje” blijft Bart Peeters staan op 6. “En route” van Cleymans & Van Geel verliest twee plaatsen en belandt op 5. “Denk maar niet aan morgen” van Bazart blijft net als vorige week steken op 4. Met “Vechter” gaan Regi & Camille er twee plaatsen op vooruit en belanden zo op 3. Van 1 naar 2 duiken Jaap Reesema & Pommelien Thijs met “Nu wij niet meer praten”. Dit betekent dat we een nieuwe nummer 1 hebben en die is voor Metejoor & Babet met “1 op een miljoen”.

(Nico Vanaken)