.
News Image

UB40, Boomtown Rats en Bananarama op Nostalgie Beach Festival

En we hebben nog meer leuke namen.


Op zaterdag 12 augustus is het festivalpark van Middelkerke het decor voor de 4de editie van het Nostalgie Beach Festival. De hele week lang kondigden Stefan & Sofie in het ochtendprogramma ‘De Goeie Morgen’ bij Nostalgie een eerste reeks namen aan.

Zomer, zon, zee en reggaepop, daar zorgt UB40 voor. ‘Red Red Wine’, ‘Rat In Mi Kitchen’, ‘Kingston Town’ en ‘Can’t Help Falling In Love’ zijn maar enkele van hun ontelbare zomerse classics.

Bananarama staat voor 80’s girl power. Deze hitmachine verkocht wereldwijd meer dan 40 miljoen en scoorde maar liefst 15 top 10-classics in de UK, waaronder ‘Venus’, ‘Help!’ , ‘Love In The First Degree’, ‘Cruel Summer’, ‘Robert De Niro’s Waiting’ en ‘Really Saying Something’.

The Boomtown Rats braken wereldwijd door met ‘I Don’t Like Mondays’. Na het succes van Bob Geldofs Live Aid gingen The Boomtown Rats uit elkaar. Geldof begon daarna een succesvolle solocarrière, maar sinds 2013 komen ze weer samen om hun tijdloze classics te spelen.

Singer-songwriter Nik Kershaw scoorde zijn grootste classics met ‘The Riddle’, ‘Wouldn’t It Be Good’ en ‘I Won’t Let The Sun Go Down On Me’.

The Kids en The Romantics staan garant voor een portie punkrock met o.m. ‘There Will Be No Next Time’ en ‘What I Like About You’.Het Nostalgie Beach Festival is een initiatief van radiozender Nostalgie, met de steun van de gemeente Middelkerke. Tickets in voorverkoop kosten 54 euro en zijn verkrijgbaar via www.nostalgiebeachfestival.be. De dag voordien, vrijdag 11 augustus, is er op hetzelfde festivalpark in Middelkerke een concert van de Canadese rocker Bryan Adams: www.concertatthebeach.be.


Bio van Bryan Adams

Meer Over:

Bryan Adams