.
News Image

Trisha neemt opmerkelijk duet op

En dat duet moest nauwkeurig ingepland worden.


Trisha heeft de tijd gevonden om een duet op te nemen. Bart Anneessens Cops, een organisator van events had haar namelijk gevraagd om samen een nummer op te nemen.

In het verleden wou Trisha nooit een duet opnemen, maar nu twijfelde ze geen moment. Vorig jaar in oktober trad Trisha bij een event van Bart nog op te Ruisbroek, toen nog als lid van Kaboem. Aanstaande donderdag wordt het ambiancenummer Wat is het fijn voorgesteld aan radio- en persmensen. Dat wordt volgens Trisha eigenlijk niet meer gedaan, vertelde ze in Ment op zondag.



In de loop van het jaar hoopt de Kempense zangeres weer meer tijd te vinden om meer muziek te maken. Op Ment Tv zagen we een stralende Trisha in beeld, zeker nu ze een maand geleden trouwde met Kurt. Kurt is naar verluidt een fantastische man die haar ook heel veel helpt. Zij is vooral fulltime bezig met haar tweelingdochtertjes, die op 14 juni 2016 het levenslicht zagen.



De clip van Trisha en Bart Anneessens Cops Wat is het fijn werd maandagavond voor het eerst op tv getoond in Ment vandaag.



Tekst: Nico Vanaken